Peste 500 de persoane participă, duminică, la Alba Iulia, la un nou protest de această dată protestatarii solicitând demisia Guvernului condus de Sorin Grindeanu. Oamenii au pornit într-un marş pe străzile oraşului şi scandează "Hoţii, hoţii!”,"„Demisia” şi "România, trezeşte-te!”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protestatarii s-au adunat, duminică, în jurul orei 16,00, în faţa Prefecturii Alba purtând pancarte cu mesaje precum "Ne-am ars cu voi/ Vrem alţii noi!”, "Morţii voştri pot vota, dar nu şi protesta”, "Să vă fie frică, Ardealul se ridică!”, "Nu accept acest abuz”, "În democraţie, hoţii stau în puşcărie” dar şi "Asta-i trădare, nu guvernare!”.

La ora transmiterii acestei ştiri, coloana de protestatari a pornit într-un marş pe străzile oraşului oamenii scandând "România, trezeşte-te!”, "Bucureşti nu uita/ Alba e de partea ta!”, "DNA să vină să vă ia!”, "Dragnea nu uita/ România nu-i a ta!”, "Hoţii, hoţii!”, "România, trezeşte-te!”, "PSD – ciuma roşie” şi "Demisia”.

"Acest guvern marionetă al lui Liviu Dragnea a încercat să violeze această ţară. De aceea, îi cerem demisia şi să părăsească scena politică pe care a făcut-o de ruşine!” a spus unul dintre participanţi la începutul protestului.

În faţa coloanei se află şi duminică un grup de tineri care poartă un imens steag tricolor pe care au lipit mesajul "Bucureşti nu uita/ Alba e de partea ta”.

De asemenea un tânăr poartă pe umăr, ca la înmormântare, o cruce pe care este scris numele liderului PSD Liviu Dragnea, poza acestuia şi mesajul "Liviu Dragnea vreau să ştie/ Sunt gropar de meserie!”.

Numărul protestatarilor de la Alba Iulia este în creştere deoarece pe traseu celor porniţi iniţial li se alătură alţi oameni.

Proteste sunt anunţate, duminică seara, şi în alte oraşe din judeţul Alba precum Blaj, Cugir,  Sebeş sau Aiud.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.