Şoferul implicat joi într-un conflict cu un livrator pe bicicletă, pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cerceat pentru lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urma evenimentului înregistrat la data de 06 ianuarie a.c., în care un şofer agresează un biciclist în trafic pe o stradă din sectorul 6,  facem precizarea că şoferul autoturismului a fost reţinut pentru 24 de ore”, a transmis vineri Poliţia Capitalei.
 
 
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Sectiei 20, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru infracţiunile de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
„La data de 06 ianuarie 2022, in jurul orei 14.00, Sectia 20 Poliţie a fost sesizată prin apel 112  cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 6, are loc o agresiune în trafic. Din verificările preliminare reiese faptul ca a avut loc un incident intre un biciclist livrator şi un conducator auto, cel din urmă agresând biciclistul pentru faptul că i-ar fi atras atenţia cu privire la modul de deplasare în trafic”, anunţa joi Poliţia Capitalei.
 
Conform sursei citate, biciclistul s-ar fi urcat pe capota maşinii, agăţându-se şi fiind transportat pe o distanţă mare, până în apropierea Secţiei 20 de Poliţie.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.