Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la, ora transmiterii acestei ştiri, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 39 Constanţa-Vama Veche, în staţiunea Eforie Nord, pe ambele sensuri de mers.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, conform sursei citate, traficul rutier se prezintă după cum urmează.

1. Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti: trafic fluent pe ambele sensuri de mers, uşor aglomerat la intrarea în capitală;

2. Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa: valori de trafic normale în ambele direcţii;

3. Autostrada A4 Ovidiu-Agigea: fără probleme de fluenţă;

4. DN 1 Ploieşti-Braşov: coloane de vehicule între Nistoreşti şi Comarnic, precum şi în staţiunea Buşteni, pe sensul de mers către Braşov, precum şi între Predeal şi Buşteni, în direcţia către Ploieşti;

5. DN 7 Piteşti-Sibiu: trafic normal în ambele direcţii;

6. DN 39 Constanţa-Vama Veche: se circulă în condiţii de aglomeraţie în staţiunea Eforie Nord, pe ambele sensuri de mers. 

Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor să circule cu mare atenţie, asigurându-se temeinic înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, sa dea dovadă de respect faţă de ceilalţi participanţi la trafic care asteaptă şi să nu efectueze depăşiri periculoase ale coloanelor formate sau întoarceri neregulamentare!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.