Poliţiştii anunţă că se circulă în condiţii de aglomeraţie pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, dar şi pe Drumul Naţional 1, în special pe Valea Prahovei şi în localitatea Otopeni. De asemenea, din cauza numărului mare de maşini care se îndreaptă către Capitală, se circulă greu pe DN 1 A, DN 2, DN 6, DN 7, DN 65 şi Centura Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Centrul Infotrafic anunţă că, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează către Capitală, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale şi pe Autostrada Bucureşti - Piteşti.

Este aglomeraţie pe DN 1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, mai ales între Predeal şi Buşteni, precum şi în localitatea Otopeni, la intrarea în Capitală.

De asemenea, se circulă cu dificultate pe:

- DN 1 A, înlocalitatea Mogoşoaia, în direcţia Buftea - Bucureşti;

- DN 2,între Focşani şi Goleşti, judeţul Vrancea, pe sensul de mers către Râmnicu Sărat;

- DN 6, între Alexandria şi Prunaru, judeţul Teleorman, în direcţia către Bucureşti;

- DN 7, pe centuramun. Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, pe sensul de deplasare către Piteşti;

- DN 65, între localităţile Lunca Corbului şi Albota, judeţul Argeş, în direcţia către mun. Bucureşti;

- Centura Bucureşti, în zona Pantelimon, pe sensul de mers Voluntari - Glina.

”Recomandăm conducătorilor auto să manifeste responsabilitate şi disciplină în trafic, să evite să aibă alte preocupări de natură a le distrage atenţia, să semnalizeze orice schimbare a direcţiei de mers, să nu se angajeze în depăşirea unei coloane de autovehicule, să folosească luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri, prezenţi pe drumurile publice pentru fluidizarea circulaţiei”, transmit poliţiştii.

Anterior, chestorul de poliţie Florentin Brăcea, directorul Direcţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Române, a anunţat că 1.400 de poliţişti sunt luni în teren, acţionându-se cu 300 de aparate Radar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.