Centrul Infotrafic informează că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral, traficul rutier este aglomerat, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform sursei citate, între kilometrii 160 (Cernavodă) şi 212 (Constanţa) traficul este intens, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

De asemenea, tot în direcţia către litoral, este aglomeraţie pe Podul Cernavodă, staţionându-se la Staţia de taxare de la Feteşti.

Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, poliţiştii le recomandă şoferilor să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

Pentru a evita aglomeraţia formată la punctele de taxare sau în benzinăriile din zonă, poliţiştii amintesc că tariful de tranzitare a podurilor de la Feteşti şi Cernavodă poate fi plătit şi prin intermediul www.erovinieta.ro sau prin SMS.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.