Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului afirmă că fosta staţie GPL din Crevedia a avut autorizaţie de mediu până în 2021, pentru comercializarea de carburanţi pentru autovehicule. Pe acel amplasament puteau exista doar un rezervor de depozitare GPL de 5.000 de litri şi o pompă de distribuţie GPL. Fosta staţia nu mai trebuia să funcţioneze din 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului (ANPM) afirmă că fosta staţie GPL din Crevedia nu ar mai fi trebuit să funcţioneze din 14 octombrie 2020, după ce titularul a notificat APM Dâmboviţa, prin adresa nr. 13425/14.10.2020, cu privire la încetarea activităţii în punctul de lucru din  satul Crevedia.

”Potrivit datelor transmise Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului (ANPM), de către reprezentanţii Agenţiei pentru protecţia Mediului Dâmboviţa,  Autorizatia de mediu pe care a detinut-o S.C. FLAGAS S.R.L. a fost emisă în vederea desfăşurării activitatii «Comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule (Statie SKID GPL)» şi avea valabilitate în perioada 03.05.2016 - 03.05.2021. Mai mult decât atât, pe amplasament putea exista, conform autorizaţiei, doar un rezervor de depozitare GPL de 5.000 de litri şi o pompă de distribuţie GPL, neexistând vreo prevedere privind stocarea de autocisterne pe amplasament”, a declarat preşedintele ANPM, Laurenţiu Alexandru Păştinaru.

Potrivit ANPM, având în vedere că notificarea pentru încetarea activităţii a fost înregistrată cu şapte luni înaintea expirării documentului, dată de la care nu a mai fost solicitată nicio viză anuală, autorizaţia de mediu pentru acel punct de lucru şi-a încetat valabilitatea încă de atunci.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.