Un agent de pază de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a fost demis după ce a fost prins de managerul unităţii medicale când dormea pe un fotoliu rulant, în timpul programului de lucru. "Nu vom tolera astfel de comportament, mai ales în contextul în care la Unitatea de Primiri Urgenţe există permanent o adresabilitate foarte ridicată, fiind necesară derularea unei activităţi eficiente de supraveghere şi pază", afirmă reprezentanţii SCJU Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Vă informăm că managerul SCJU Sibiu, jr. Robert Fotache a surprins agentul de pază de la Unitatea de Primiri Urgenţe s SCJU Sibiu în timp ce dormea în post pe un fotoliu rulant, în timpul programului de lucru. Ca urmare, s-a dispus rapid demiterea agentului de pază, acesta a fost înlocuit din post cu un alt agent", au transmis, vineri, reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.
 
Aceştia au menţionat că firma de pază cu care SCJU Sibiu are contract a adus un angajat care să-şi îndeplinească sarcinile de serviciu în mod corespunzător.
 
"Este inadmisibil ca în această perioadă să existe astfel de imagini. Vă asigurăm că nu vom tolera astfel de comportament, mai ales în contextul în care la Unitatea de Primiri Urgenţe există permanent o adresabilitate foarte ridicată, fiind necesară derularea unei activităţi eficiente de supraveghere şi pază", au arătat reprezentanţii SCJU Sibiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.