Ministerul Sănătăţii lansează o serie de afişe cu informaţii utile şi reguli care trebuie respectate pentru limitarea răspândirii infecţiei cu virusul SARS-Cov- 2 în şcoli. Materialele informative oferă detalii despre portul măştii, păstrarea distanţei, conduita în timpul orelor şi pauzelor, dar şi cum se face spălarea pe mâini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cadrul campaniei «Om cu Om oprim pandemia», Ministerul Sănătăţii lansează, în colaborare cu Ministerul Educaţiei Naţionale, UNICEF şi Universitatea Babeş Bolyai-catedra de sănătate publică, o serie de afişe cu informaţii utile şi reguli care trebuie respectate pentru limitarea răspândirii infecţiei cu virusul SARS-Cov- 2 în şcoli”, a transmis, miercuri, MInisterul Sănătăţii.

Potrivit instituţiei, cele trei reguli de bază: păstrarea distanţării fizice, portul măştii de protecţie şi respectarea igienei sunt prezentate elevilor într-un limbaj accesibil şi cu elemente vizuale uşor de înţeles.

”Informaţiile au fost vizate de către specialişti în sănătate publică. Ministerul Sănătăţii invită unităţile de învăţământ să tipărească şi să utilizeze materialul informativ pus la dispoziţie”, a mai transmis Ministerul.

Materialele informative oferă detalii despre portul măştii, păstrarea distanţei, conduita în timpul orelor şi pauzelor, dar şi cum se face spălarea pe mâini.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.