În cursul dimineţii de marţi, 12 curse aeriene au înregistrat întîrzieri de până la 40 de minute pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni, generate de necesitsatea degivrării aeronavelor înainte de decolare şi/sau de handlingul la sol îngreunat de condiţiile meteo, a anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care administrează cele două aeroporturi ale Capitalei. De asemenea, nicio cursă nu este anulată pe aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, conform programului de zbor”, informează compania.

Oficialii CNAB spun că pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru a se asigura operarea în condiţii de siguranţă.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de internet a companiei, www.bucharestairports.ro. 

 

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.