Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a pus vineri în transparenţă decizională un proiect de hotărâre a Guvernului pentru completarea unei decizii a Executivului privind alegerile locale din 27 septembrie care prevede decontarea cheltuielilor de transport ale preşedinţilor birourilor electorale de circumscripţie şi locţiitorilor acestora din bugetul autorităţilor locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Autoritatea Electorală ermanent (AEP) informează că a elaborat şi a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre a Guvernului pentru completarea alin. (1) al art. 12 din Hotărârea Guvernului nr. 578/2020 privind stabilirea cheltuielilor necesare pregătirii şi desfăşurării în bune condiţii a alegerilor locale din anul 2020, prin care se propune ca decontarea cheltuielilor de transport al preşedinţilor birourilor electorale de circumscripţie şi al locţiitorilor acestora din localitatea de domiciliu sau reşedinţă, după caz, precum şi în exercitarea atribuţiilor ce le revin, să fie suportată din bugetul propriu al municipiilor, oraşelor, comunelor şi sectoarelor municipiului Bucureşti”, arată AEP într-un comunicat de presă remis vineri News.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.