Autoritatea ElectoralăPermanentă (AEP) anunţă că 27.717 persoane s-au înregistrat pentru a vota prin corespondenţă la alegerile parlamentare, iar termenul de înscriere expiră în 22 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) reaminteşte cetăţenilor români cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate că au mai rămas doar trei zile pentru înregistrare ca alegători prin corespondenţă, termenul-limită fiind data de 22 octombrie 2020. Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituleţu-Buică reiterează apelul său către românii din străinătate de a opta pentru votul prin corespondenţă, ca modalitate sigură şi comodă de vot la distanţă, fără cozi, fără deplasări, fără costuri şi fără riscuri, mai ales în contextul incertitudinii legate de evoluţia pandemiei de coronavirus”, a transmis, luni, AEP.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, 27.717 persoane s-au înregistrat pentru a vota prin corespondenţă la alegerile parlamentare. 

Alegerile parlamentare sunt programate în 6 decembrie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.