Adria Airways, cea mai mare companie aeriană din Slovenia, a început să opereze zboruri pe ruta Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti – Ljubljana Airport, cu două curse pe săptămână, urmând ca, din data de 4 iunie, să aibă loc o suplimentare cu încă două frecvenţe săptămânale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ne bucurăm să ne aflăm, pentru prima dată, la Bucureşti şi să deschidem sezonul estival cu două curse săptămânale; vom ajunge, ulterior, la o frecvenţă de patru. Bucureşti este una din cele mai importante destinaţii pentru Adria Airways”, spune Christian Schneider, oficial al Adria Airways.

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti operează în prezent 41 de companii aeriene, care transportă pasageri către 152 de destinaţii.

 Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi-a început activitatea la data de 5 februarie 2010 şi asigură coordonarea operaţională şi managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost înfiinţată prin fuziunea societăţilor care gestionau aeroporturile bucureştene, Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.