Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) anunţă, joi, că pune la dispoziţie, pentru Admiterea 2023, peste 2.600 de locuri fără taxă la programele de licenţă şi master.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În total, oferta educaţională a învăţământului cu frecvenţă (IF) la ULBS pentru anul universitar 2023-2024 cuprinde aproape 6.000 de locuri pentru programele de licenţă şi master, cu şi fără taxă”, a transmis, joi, ULBS, într-un comunicat de presă.

Acestora li se adaugă cele 1.000 de locuri alocate învăţământului la distanţă şi alte 60 pentru învăţământul cu frecvenţă redusă (IFR), destinate programelor de licenţă.

150 de locuri sunt alocate studiilor de master, în forma de învăţământ la distanţă (ID).

Din totalul locurilor, peste 2.600 sunt fără taxă.  

Instituţia precizează că, în acest an, vor fi organizate în premieră sesiuni de examene pentru două programe noi.

Este vorba despre Psihologia muncii şi organizaţională. Diagnoză şi intervenţie ocupaţională, la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane şi altul de licenţă, Informatică economică – în limba engleză, la Facultatea de Ştiinţe Economice.

”Tot din seria programelor iniţiate recent fac parte şi programele de licenţă Balneofiziokinetoterapie şi Medicină – în limba engleză, ambele dezvoltate în cadrul Facultăţii de Medicină”, a mai transmis universitatea.

Într-o secţiune dedicată a site-ului propriu, ULBS transmite detalii despre admiterea la fiecare dintre facultăţile şi specializările proprii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.