Administraţia Prezidenţială marchează, pentru al treilea an consecutiv, Ziua luptei împotriva cancerului de sân, prin iluminarea Palatului Cotroceni în culoarea roz, luni, începând cu ora 20:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La fel ca în anii precedenţi, această iniţiativă are scopul de a conştientiza asupra importanţei prevenţiei şi depistării precoce a cancerului de sân. Prin acest demers, Administraţia Prezidenţială reiterează necesitatea educaţiei în sănătate, alăturându-se, totodată, instituţiilor publice care încurajează populaţia să trateze cu prioritate sănătatea. Fiecare dintre noi trebuie să devină mai responsabil în ceea ce priveşte propria sănătate, iar astfel de acţiuni pot contribui în acest sens”, se arată într-un comunicat al Administraţiei prezidenţiale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.