Administraţia Naţională „Apele Române” anunţă vineri deschiderea etapei a II-a de participare la licitaţia publică privind închirierea suprafeţelor de plajă cu destinaţie turistică ale Mării Negre pentru sezoanele estivale 2023 şi 2024. Perioada de depunere a ofertelor începe sâmbătă, 22 aprilie şi se încheie în data de 2 mai, la ora 12.00, fiind vizate sub-sectoare de plajă din Mamaia, Constanţa, Tuzla, Costineşti, Jupiter, Venus, Cordon Venus-Saturn, Vama Veche, Saturn, Mangalia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Administraţia Naţională „Apele Române” anunţă deschiderea etapei a II-a de participare la licitaţia publică privind închirierea suprafeţelor de plajă cu destinaţie turistică ale Mării Negre pentru sezoanele estivale 2023, respectiv 2024, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 8/9 martie 2023”, precizează instituţia într-un comunicat. Perioada de depunere a ofertelor începe mâine, 22 aprilie şi se încheie în data de 2 mai, la ora 12.00, fiind vizate sub-sectoare de plajă din Mamaia, Constanţa, Tuzla, Costineşti, Jupiter, Venus, Cordon Venus-Saturn, Vama Veche, Saturn, Mangalia. Autoritatea contractantă, respectiv Administraţia Naţională „Apele Române”, asigură accesul direct, nerestricţionat şi deplin, prin mijloace electronice, la conţinutul documentaţiei de atribuire pentru toate persoanele interesate, se mai arată în comunicat. Solicitările pentru obţinerea documentaţiei aferentă fiecărui subsector de plajă se vor transmite pe adresa de email licitaţii-plaje2@rowater.ro. Documentaţia va fi pusă la dispoziţie fără a se percepe un tarif aferent şi se va transmite electronic la o adresă de email comunicată de către solicitant.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.