Activitatea în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Negru Vodă, blocată marţi seară din cauza viscolului, a revenit la normal, după ce DN 38 a devenit practicabil, traficul desfăşurându-se în condiţii de iarnă. De asemenea, bulgarii au ridicat şi ei restricţia de trecere pentru TIR-uri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Constanţa, de miercuri seară Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă este deschis, după ce drumul care face legătura cu acest punct a devenit practicabil.

De asemenea, bulgarii au ridicat restricţia de trecere pentru TIR-uri. În jurul orei 19.00, în PTF Negru Vodă aşteptau să treacă graniţa aproximativ 15 TIR-uri.

Miercuri la prânz, din cele trei puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Bulgaria din judeţul Constanţa era deschis doar PTF Vama Veche – Durankulak, în PTF Negru Vodă şi PTF Ostrov fiind restricţii de trafic pe drumurile care fac legătura cu punctele de frontieră de pe teritoriul celor două state din cauza vremii nefavorabile.

Circulaţia rutieră pe DN 38, tronsonul Agigea - Negru Vodă, în zona punctului de trecere a frontierei către Bulgaria a fost închisă, marţi seară, în urma avertizării cod portocaliu de viscol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.