Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi a anunţat că va relua activităţile didactice cu prezenţă fizică cel târziu pe 4 aprilie, urmând ca până atunci studenţii să se poată caza în căminele universităţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Senatul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi a validat, în şedinţa de joi propunerea Biroului Executiv al Consiliului de Administraţie ca toate facultăţile să reia activităţile didactice cu prezenţă fizică cel târziu pe data de 4 aprilie 2022. 

Potrivit conducerii universităţii ieşene, până la data de 4 aprilie se vor face demersurile necesare desfăşurării în bune condiţii a activităţilor didactice cu prezenţă fizică, respectiv elaborare orar şi cazări studenţi. 

În perioada 10 martie – 4 aprilie activităţile didactice care în mod obligatoriu se desfăşoară faţă în faţă vor fi transmise în mod concomitent şi online. 

Activităţile didactice care nu pot fi desfăşurate în format fizic în această perioadă vor fi recuperate până la sfârşitul semestrului al doilea, din anul universitar 2021-2022. 

De asemenea, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi organizează, în perioada 10 – 31 martie, o sesiune de cazare pentru studenţi, în funcţie de punctajul obţinut în primul semestru. 

Până la data de 14 martie studenţii vor depune solicitările de cazare la facultăţi, urmând ca în zilele de 16 şi 17 martie să se afişeze la facultăţi listele cu studenţii care au primit cazare. 

În perioada 22 martie – 31 martie facultăţile vor afişa zilnic listele cu studenţii care au primit dreptul de cazare în ordinea descrescătoare a mediilor şi vor elibera dispoziţiile de cazare cu valabilitate doar în ziua emiterii lor. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.