Activitatea unuia dintre cele mai importante servicii din Primăria Buzău, Biroul de Achiziţii şi Investiţii, este blocată după ce doi angajaţi au fost confirmaţi cu COVID-19, iar primarul Constantin Toma a decis ca toţi cei 12 funcţionari să fie trimişi acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul din Buzău, Constantin Toma, a anunţat, joi, că activitatea Biroului de Achiziţii şi Investiţii a fost blocată, după apariţia unor cazuri de infectare cu noul coronavirus.

"O doamnă de acolo, probabil a fost bolnavă, a îmbolnăvit un întreg birou foarte important şi acum toată lumea este acasă. Am dat dispoziţie: vă testaţi şi plecaţi acasă la cel mai mic semn. Deci, nu mai primesc pe nimeni. Am reuşit să ne salvăm o perioadă. Primăria Buzău nu a avut probleme până acum, dar iată că un întreg birou şi vorbesc de vreo 12 oameni care sunt în acest moment acasă şi vor sta în continuare timp de 14 zile. Este vorba despre Biroul de achiziţii şi investiţii. Vă daţi seama în ce situaţie suntem. Cu buget aprobat, dar nu mai putem face nimic", a explicat Toma.

Totodată, el a anunţat că a decis să fie achiziţionate teste rapide cu care să fie testaţi funcţionarii la primul semn de boală.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.