Inspectoratul Şcolar Judeţean a anunţat joi, că activitatea a trei grupe de la două grădiniţe din municipiul Constanţa a fost suspendată până la sfârşitul acestei săptămâni, după ce au fost confirmate trei cazuri de gripă în aceeaşi grupă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
“În conformitate cu protocolul Ministerului Educaţiei şi Cercetării şi Ministerul Sănătăţii, Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa a transmis miercuri, o recomandare de  suspendare pe termen de două zile a activităţii pentru două grupe de la Grădiniţa cu Program Prelungit numărul 43 Mugurel Constanţa şi o grupă la Grădiniţa cu Program Prelungit numărul 6 Constanţa.  Menţionăm că recomandarea a venit în contextul în care s-au identificat trei cazuri de gripă în aceeaşi grupă. S-au demarat procedurile specifice”, au transmis joi, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa.
ISJ a precizat că perioada de suspendare a activităţii este în zilele de 6 şi 7 februarie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.