Activitatea la Consiliul Judeţean Ilfov este suspendată până săptămâna viitoare după diagnosticarea unui caz de COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Judeţean Ilfov se închide temporar. Dorim să vă anunţăm că unul dintre colegii noşti a fost confirmat ca având COVID 19. Îi dorim multă sănătate şi puterea de a trece peste această încercare. Pozitivarea testului s-a făcut în cursul serii trecute, prin urmare conducerea CJ Ilfov a decis ca întreaga activitate să se suspende de azi până vineri inclusiv, timp în care se va face testarea tuturor angajaţilor şi clădirea va fi dezinfectată metru cu metru, prin nebulizare”, a anunţat miercuri instituţia.

De luni activitatea va fi reluată.

CJ Ilfov precizează că de începutul pandemiei, activitatea în instituţie s-a modificat considerabil, schimbându-se orele de venire la serviciu, pe ture, amenajându-se încăperi de lucru în plus, iar dezinfectarea suprafeţelor s-a făcut de mai multe ori pe zi, în fiecare vineri efectuându-se dezinfectarea totală.

De asemenea s-au asigurat câte trei măşti pe zi pentru fiecare dintre angajaţi.

Lucrul cu publicul a fost oprit şi întreaga interacţiune s-a făcut on-line. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.