Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti şi Assistance Publique - Hôpitaux de Paris au semnat un acord de colaborare, care deschide calea conlucrării între spitalele municipalităţii din Capitală şi cele 38 de spitale universitare administrate de AP-HP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), instituţie aflată în coordonarea viceprimarului general Horia Tomescu, şi Assistance Publique - Hôpitaux de Paris (AP-HP) au semnat un Acord-cadru de cooperare internaţională, care deschide calea unui parteneriat între cele 19 spitale din cadrul ASSMB şi cele 38 de spitale universitare administrate de AP-HP”, a transmis, joi, Primăria Capitalei.  

Sursa citată a precizat că cele două instituţii îşi exprimă intenţia de a stabili şi dezvolta proiecte de colaborare în domeniile îngrijirii medicale, cercetării clinice, formării profesionale şi managementului spitalicesc. 

”ASSMB şi AP-HP vor promova intens schimburile de bune practici şi de personal între spitalele pe care le administrează, în special în domenii precum chirugia generală, activitatea de transplant, hematologia, adictologia, oncologia pediatrică şi pentru adulţi”, a mai transmis instituţia.  

Sursa citată a precizat că, la finalul săptămânii trecute, a fost semnat şi un acord de cooperare între Spitalul de Boli Cronice „Sf. Luca” (administrat de ASSMB) şi AP-HP, având în vedere colaborarea de tradiţie care există de mai mulţi ani între spitalul bucureştean şi Spitalul Charles-Foix din Paris. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.