O trotinetă condusă de un bărbat de 30 de ani şi o bicicletă pe care se afla o fetiţă de 10 ani s-au ciocnit, joi, în Ocna Sibiului, iar fetiţa a fost rănită, fiind transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs la intersecţia străzilor Mihai Viteazu - Alămor din oraşul Ocna Sibiului. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că între un bărbat de 30 de ani aflat pe o trotinetă şi o minoră de 10 ani aflată pe o bicicletă s-ar fi produs o coliziune la intersecţia străzilor anterior precizate”, a transmis, joi, Poliţia Judeţeană Sibiu.

Sursa citată a precizat că ambele persoane sunt localnice, iar în urma impactului minora a suferit vătămări corporale.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Sibiu au precizat că un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă în Ocna Sibiului pentru a acorda îngrijiri medicale victimei.

”Fetiţa a suferit un traumatism la picioare şi a fost transportată la CPU Luther, a transmis ISU Sibiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.