Iluminatul de Sărbători a fost aprins joi seară în centrul Iaşiului, unde au fost montate tuneluri din cetină cu instalaţii luminoase, brazi, dar şi diverse figurine, bugetul alocat de primărie pentru sărbătorile de iarnă ridicându-se la aproximativ un milion de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aprinderea iluminatului de sărbători a avut loc pe pietonalul Ştefan cel Mare, în prezenţa primarului Mihai Chirica, dar şi a câtorva sute de ieşeni.

Pe pietonal au fost montate două tuneluri din cetină cu instalaţii luminoase, în timp ce în Piaţa Unirii a fost pusă o plasă luminoasă.

Societatea Servicii Publice din subordinea primăriei ieşene a cumpărat peste 800 de brazi în ghivece, care sunt ornaţi şi amplasaţi în toate zonele oraşului. De asemenea, 14 brazi mari au fost decoraţi şi montaţi în principalele puncte ale oraşului.

Mii de figurine dar şi instalaţii electrice de iluminat festiv sunt montate de-a lungul principalelor artere din zona centrală.

Un târg de Crăciun cu zeci de căsuţe precum şi un parc de distracţii vor funcţiona pe tot parcursul acestei luni pe axa bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt - str. I.C. Brătianu - Piaţa Unirii.

Potrivit primăriei ieşene, bugetul alocat pentru sărbătorile de iarnă se ridică la aproximativ un milion de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.