Grupul de Comunicare Strategică (GCS) anunţă, joi, că 766 de localităţi din întreaga ţară au incidenţă mai mare de 3 la mie, numărul fiind cu 45 mai mare decât cel de miercuri. Municipiul Craiova are incidenţa peste 6, alături de Timişoara, Bucureşti şi Cluj-Napoca, în total fiind 123 de municipii şi oraşe în scenariul roşu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit GCS, joi, sunt 766 de localităţi pe lista celor cu incidenţă mai mare de 3 la mia de locuitori.  

Este vorba despre 123 de municipii şi oraşe, dintre care 16 au incidenţa mai mare de 6 la mie. Între acestea sunt Craiova (6,22), Cluj-Napoca (6,37), Bucureşti (6,64) şi Timişoara (8,5).  

Alte 643 de localităţi mai mici au, de asemenea, incidenţa mai mare de 3 la mie, cea mai mare incidenţă fiind 16,5 în localitatea Zâmbreasca din judeţul Teleorman.  

Rata infectărilor a trecut de 7 în judeţul Ilfov, în Capitală este 6,64, iar în Timiş - 6,34. În total, 18 judeţe şi Capitala au coeficientul infectărilor peste 3. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.