Sindicaliştii Europol anunţă că 15.000 de bastoane telescopice vor intra în dotarea Poliţiei Române, fiind ”o nouă dotare mai mult decât necesară a efectivelor operative”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sindicatul Europol anunţă, joi seară, că logisticienii Poliţiei Române pregătesc o nouă dotare mai mult decât necesară a efectivelor operative.

”Aproximativ 15.000 de complete baston telescopic vor intră în dotarea poliţiştilor începând cu perioada imediat următoare”, au transmis sindicaliştii.

Aceştia au precizat că, în data de 30.08.2022, I.G.P.R. semnează acordul cadru pentru furnizarea bastoanelor.”Contractul a fost semnat cu firma ROTMAN INDUSTRIES SRL, un jucător cunoscut pe piaţa internă, importator direct al unor firme de marca din domeniul law & military, pentru suma de 3.225.000 lei. În traducere, asta înseamnă că un complet format din baston + toc a fost achiziţionat la valoarea de 215 lei + TVA. În data de 13.09.2022, I.G.P.R. semnează şi primul contract subsecvent în valoare de 860.000 de lei pentru 4.000 de complete, iar ROTMAN INDUSTRIES va trebui să livreze în maxim 120 de zile, adică cel târziu la dată de 10.01.2023 (noi sperăm mult mai devreme) aceste bastoane”, au mai transmis sindicaliştii.

Potrivit acestora, ”de data aceasta, achiziţia pare a fi una bună”.

”Bastonul ce urmează a fi livrat face parte din gama profesională a accesoriilor ce nu ar trebui să lipsească din dotarea poliţiştilor. Cu această ocazie, sperăm că de dată această, nouă tehnică să fie distribuită proporţional şi efectivelor de poliţie rutieră”, au mai transmis sindicaliştii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.