Echipa italiană AS Roma a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 4-1, formaţia Monza, în etapa a 27-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Monza gazdele au avut o bară în minutul 15, prin Djuric, dar cei care au înscris au fost romanii. A fost, mai întâi, golul anulat al lui Cristante, din minutul 19, când Dybala s-a aflat în ofsaid. A venit apoi şi minutul 38, când Lukaku a pasat, iar căpitanul Romei, Lorenzo Pellegrini, a deschis scorul.  După patru minute Dybala l-a servit pe Lukaku şi belgianul a făcut 2-0. Monza nu a renunţat, a avut şanse de gol, dar Dybala a înscris pentru 3-0 în minutul 63, pentru ca în minutul 81 oaspeţii să primească penalti, după analiza VAR. Paredes a transformat în minutul 82, iar Andrea Carboni a închis tabela cu un gol superb pentru gazde.

AS Roma s-a impus cu 4-1 şi, de la sosirea lui Daniele De Rossi pe banca tehnică, echipa capitolină a disputat nouă meciuri în toate competiţiile, câştigând şapte dintre ele, încheind unul la egalitate şi pierzând doar unul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În clasamentul Serie A, AS Roma are 47 de puncte şi se află pe locul 5, în timp ce Monza e pe 11, cu 36 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.