Poliţiştii de la Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au intervenit, duminică dimineaţa, pentru a salva un bărbat care şi-a dat foc pe o stradă din Sectorul 3 din Capitală. Ei au folosit extinctorul din dotarea autospecialei de poliţiei şi astfel au salvat viaţa bărbatului care a fost apoi transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La data de 1 octombrie 2023, în jurul orei 04.10, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi au observat pe o stradă, din Sectorul 3, un bărbat care s-a autoincendiat. Poliţiştii au intervenit imediat şi au stins focul folosind extinctorul din dotarea autospecialei de poliţie, salvând astfel viaţa bărbatului”, arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
La faţa locului aceştia au solicitat un echipaj de prim-ajutor, care a transportat bărbatul la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri suplimentare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.