O tânără în vârstă de 20 de ani din Rădăuţi a chemat Poliţia şi a obţinut un ordin de restricţie împotriva mamei sale, după ce femeia şi-a bătut fiica. Din declaraţiile date în faţa poliţiştilor reiese că femeia nu este de acord cu iubitul fiicei sale, motiv pentru care a abordat-o pe stradă şi s-a luat la ceartă cu ea, în cele din urmă mama a lovind-o pe fiică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii suceveni au intervenit la acest caz sâmbătă seară, după ce tânăra de 20 de ani s-a prezentat, la ora 21.10, la sediul Poliţiei municipiului Rădăuţi, reclamând că în urmă cu aproape o oră a fost lovită şi ameninţată cu acte de violenţă de către mama sa, de 54 ani, din Rădăuţi.
Ancheta Poliţiei a arătat că tânăra locuieşte singură într-un apartament deţinut de mama ei, situat în Rădăuţi. Din luna decembrie a anului 2022, tânăra are o relaţie de prietenie cu un băiat, lucru cu care mama sa nu este de acord, astfel între acestea au avut loc mai multe discuţii contradictorii.
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
„În 22.09.2023, în jurul orei 20.45, în timp ce tânăra de 20 ani se întorcea de la muncă, s-a întâlnit pe stradă cu mama sa, iscându-se un conflict, femeia de 54 de ani lovind-o pe fiica sa şi adresându-i ameninţări care i-au creat o stare de temere. În urma completării formularului de evaluare a riscului s-a stabilit faptul că există risc asupra vieţii şi integrităţii victimei, astfel că poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile”; informează, duminică, Poliţia judeţeană Suceava.
În urma scandalului dintre mamă şi fiică poliţiştii au deschis dosar penal privind infracţiunile de ameninţare şi violenţă în familie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.