Un bărbat care a sustras o maşină care avea cheile în contact, în Snagov, judeţul Ilfov, a fost arestat pentru 30 de zile. Suspectul, prins după câteva zile de la comiterea faptei, avea dreptul de a conduce suspendat şi a alimentat maşina sustrasă fără a achita contravaloarea combustibilului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 21 mai a.c., poliţiştii Staţiunii Snagov au fost sesizaţi prin plângere, de către un bărbat din comuna Snagov, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în intervalul 13:00-19:00, i-a fost sustras autoturismul, ce se afla parcat în faţa imobilului de domiciliu”, anunţă, vineri, Poliţia Judeţeană Ilfov.

Sursa citată a precizat că, în urma cercetărilor, poliţiştii Staţiunii Snagov au identificat persoana bănuită de comitera faptei investigate,  în cauză fiind vorba despre un bărbat de 31 de ani.

”La data de 25 mai a.c., acesta a fost depistat în timp ce se afla cu o altă persoană, în autovehiculul reclamat ca fiind sustras. Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 21 mai a.c., bărbatul ar fi sustras autoturismul persoanei vătămate, după care s-a deplasat la o staţie de carburant din Voluntari, unde ar fi alimentat autoturismul, fără să achite contravaloarea combustibilului”, a mai transmis sursa citată.

De asemenea, în cadrul activităţilor desfăşurate poliţiştii au constatat că bărbatul respectiv are dreptul de a conduce suspendat.

”În urma probatoriului administrat, poliţiştii Staţiunii Snagov au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de bărbatul respectiv, iar în cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Pachetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat instanţa de judecată, în cauză fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile”, au mai precizat poliţiştii.

Jurse judiciare au precizat că maşina sustrasă a fost lăsată cu cheile în contact, iar suspectul şi proprietarul maşinii nu se cunoşteau.

Bărbatul suspectat de comiterea faptelor este cunoscut cu antecedente penale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.