Festivalul KidZilla, un eveniment destinat copiilor şi tinerilor de toate vârstele, dar şi părinţilor lor, va avea loc pe 1 Iunie, pe esplanada Operei Naţionale Bucureşti, între orele 08.00 şi 20.00. Intrarea este liberă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

KidZilla îşi doreşte să aducă în atenţia celor mici, dar şi al părinţilor, un eveniment în care cultura şi arta se împletesc cu mişcarea şi sportul, conform principiului „Mens sana in corpore sano”.

Studioul de Balet pentru Copii şi Tineret al Operei Naţionale Bucureşti, Studioul Experimental în Artele Spectacolului Muzical „Ludovic Spiess” şi Corul de Copii al Operei Naţionale Bucureşti vor prezenta în cadrul evenimentului momente artistice.

Editura Arthur, parte a grupului editorial ART, va fi prezentă cu un stand de carte în cadrul căruia va fi invitată autoarea cărţii „Apă, Praf şi Soare”, Adriana C. Grigore.

Începând cu ora 10:30, pe scenă vor dansa copiii Studioului de Balet pentru Copii şi Tineret al Operei Naţionale Bucureşti, iar de la ora 10:50 vor prezenta un program tinerii artişti din cadrul Studioul Experimental în Artele Spectacolului Muzical „Ludovic Spiess”. Ora 11:15 va pune în prim-plan Corul de copii al Operei Naţionale Bucureşti.

Totodată, KidZilla va aduce pe scenă sportivi şi campioni remarcabili care îi vor inspira pe cei mici să adopte un stil de viaţă sănătos.

Festivalul va găzdui un parc de distracţii, piscină, tobogane, mini teren de fotbal, jocuri video, echitaţie şi demonstraţii. De asemenea, vor fi organizate concerte, peste 15 ateliere pentru copii şi părinţi.

KidZilla este un festival inovator care promovează sportul, educaţia, cultura, arta şi muzica prin joc, oferind oportunităţi captivante pentru tineri de a învăţa şi de a se dezvolta într-un mod distractiv şi interactiv. Cu o abordare holistică, evenimentul încurajează participanţii să descopere valoarea activităţilor artistice, sportive şi jocurilor în dezvoltarea lor personală.

Prin activităţi variate, de la ateliere, până la concerte cu peste 10 artişti, KidZilla creează o atmosferă în care copiii şi tinerii sunt încurajaţi să îşi exploreze abilităţile, să înveţe de la modele demne şi să se distreze în acelaşi timp. Festivalul pune accent pe educarea prin cultură, sport şi joc, recunoscând că acestea sunt modalităţi eficiente şi pline de bucurie pentru învăţare şi dezvoltarea copiilor.

Festivalul este conceput pentru a stimula imaginaţia şi curiozitatea copiilor, oferindu-le o gamă variată de activităţi distractive şi creative. De la ateliere de artă şi teatru, la jocuri interactive şi experimente ştiinţifice, copiii au oportunitatea de a-şi exprima creativitatea şi de a se bucura de momente pline de distracţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.