Imediat ce eşecul lui Liverpool de a se califica în Liga Campionilor a fost oficializat joi seară, atacantul echipei Reds, Mohamed Salah, şi-a împărtăşit dezamăgirea cu fanii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manchester United a pus capăt speranţelor lui Liverpool, actualmente pe locul 5 în Premier League, asigurându-şi calificarea în sezonul viitor al Ligii Campionilor, prin victoria cu 4-1 în faţa lui Chelsea, joi seara (City, Arsenal şi Newcastle erau deja calificate). "Sunt absolut devastat", a declarat atacantul echipei Reds, Mohamed Salah, într-un mesaj postat pe Twitter.

El a adăugat: "Nu există nicio scuză. Am avut tot ce ne trebuia pentru a ne califica şi am eşuat. La Liverpool, calificarea în competiţie este minimul necesar. Îmi pare rău, dar este prea devreme pentru un mesaj optimist. V-am dezamăgit şi ne-am dezamăgit pe noi înşine".

Liverpool joacă duminică ultimul meci al sezonului la Southampton.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.