Suntem încântaţi să anunţăm inaugurarea WIN Gallery, o galerie de artă dedicată culturii şi promovării artei în Bucureşti. Situată la adresa din Strada Ermil Pangratii nr. 2A, într-un sediu deosebit, o casă cu o arhitectură impresionantă, construită în anii 1940 şi clasată ca monument istoric, devine acum un hub cultural pentru pasionaţii de artă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniţiatorii acestui proiect sunt Cristi Pascu, Irina Stoenescu şi Cătălin Guriţă-Manole, care cu pasiune şi determinare doresc să aducă împreună, sub umbrela WIN Gallery, oameni de cultură, colecţionari şi entuziaşti ai artei, pasionaţi şi nu numai.

Evenimentul de deschidere a galeriei va avea loc pe data de 25 mai 2023, cu o expoziţie de artă contemporană intitulată “Peisaje ale minţii”, curatoriată de Marinela Măntescu Isac. Această expoziţie impresionantă aduce în prim-plan operele a numeroşi artişti contemporani, reprezentând o diversitate de stiluri şi concepte. Vernisajul expoziţiei va avea loc pe data de 26 mai 2023, invitaţii urmând să exploreze şi să se bucure de creaţiile artistice expuse.

WIN Gallery se angajează să devină un punct de întâlnire şi dialog pentru comunitatea artistică şi iubitorii de artă din Bucureşti, din întreaga ţară şi nu numai. Prin organizarea de expoziţii, evenimente culturale, ateliere şi conferinţe în ţară şi în străinătate, galeria îşi propune să creeze o platformă vibrantă şi inspiraţională, în care artiştii să-şi poată exprima creativitatea şi să împărtăşească viziunile lor cu publicul larg.

Încă de la debut WIN Gallery se bucură de apropierea cu unele entităţi marcante în mediul în care activează, numind cu precădere Fundaţia Calea Victoriei, BEROCC  (Camera de comerţ a Belgiei, Luxemburgului, României si Republicii Moldova), CCIFER (Camera româno-franceza de comerţ, industrie si agricultură), ASEMER (Asociaţia companiilor spaniole in România)

Pentru mai multe informaţii despre WIN Gallery, expoziţiile viitoare şi evenimentele culturale organizate, vă invităm să ne contactaţi la adresa de e-mail contact@wingallery.ro.

Despre WIN Gallery:

WIN Gallery este o galerie de artă situată în Bucureşti, dedicată promovării artei şi creării unei platforme de întâlnire şi dialog pentru artişti, entuziaşti ai artei şi iubitori de cultură. Prin organizarea de expoziţii, evenimente culturale şi activităţi educative, WIN Gallery îşi propune să aducă arta mai aproape de publicul larg şi să contribuie la dezvoltarea şi diversitatea mediului artistic şi cultural din România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.