Poliţiştii din Bucureşti au făcut percheziţii la persoane suspectate de contrabandă. Încă din noiembrie 2022, mai multe persoane ar fi vândut, prin intermediul firmelor de curierat, parfumuri susceptibile a fi contrafăcute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 22 mai 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 4 au organizat o acţiune în domeniul contrabandei şi proprietăţii intelectuale, ce a constat în efectuarea a 6 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţul Ilfov, punerea în executare a 5 mandate de reţinere, predare şi percheziţionare de trimiteri poştale, precum şi o acţiune de prindere în flagrant a două persoane bănuite de săvârşirea faptelor”, anunţă, luni, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în perioada noiembrie 2022 - prezent, bănuţii ar fi comercializat, prin intermediul mai multor firme de curierat, produse (parfumuri) ce poartă însemne identice cu mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute şi despre care există suspiciunea rezonabilă ca au fost introduse în ţară prin sustragere de la control vamal.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În cauza prejudiciul este estimat la 450.000 de lei.

”Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identifică sau similar cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4”, a mai transmis sursa citată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.