Echipa italiană AC Milan a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Lazio Roma, într-un meci al etapei a 34-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

AC Milan a învins fără probleme pe Lazio în debutul etapei a 34-a din Italia, dar a plătit un preţ pentru această victorie: accidentarea lui Rafa Leao, din minutul 10, portughezul părăsind terenul în minutul 11, înlocuit de Alexis Saelemaekers. Franco-algerianul Ismael Bennacer a deschis scorul în minutul 17 pentru gazde, iar Theo Hernandez l-a majorat în minutul 29.

Lazio nu a avut nici un şut pe poartă în acest meci. Tătăruşanu a fost rezervă neutilizată la Milan, iar Ştefan Radu a avut acelaşi statut în tabăra romanilor. Lazio ocupă locul secund în Serie A, cu 64 de etape, dar din spate vin Juventus, pe locul al treilea, cu un meci mai puţin disputat şi cu o zestre de 63 de puncte, dar şi Milan – care a adunat 61 de puncte cu victoria de astăzi şi se află pe locul al patrulea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.