Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că, în acest week-end, faţada clădirii Primăriei Capitalei şi Arcul de Triumf sunt iluminate în albastru, în cadrul unei campanii de conştientizare a autismului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicuşor Dan a arătat, sâmbătă, într-o postare pe Facebook, că în cadrul campaniei de informare şi conştientizare a autismului, în acest weekend, sunt iluminate în albastru faţada clădirii Primăriei Capitalei, precum şi Arcul de Triumf, pentru a marca Ziua Mondială a Autismului - 2 aprilie.

”Demersul vine ca urmare a iniţiativei Asociaţiei Help Autism, care lansează campania «Un Spectru de Culori», pentru a atrage atenţia asupra nevoilor celor 40 000 de persoane cu autism din România, aflate încă în situaţii frecvente de marginalizare şi discriminare”, a explicat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.