Un şofer de microbuz din judeţul Bacău a fost reţinut, vineri, după ce a lovit cu pumnii, în repetate rânduri, o femeie care a refuzat să se aşeze pe scaun. Incidentul a fost filmat de alţi pasageri care au postat imaginile pe reţelele de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Conform imaginilor postate online, incidentul a avut loc joi, într-un microbuz care circulă pe ruta Bacău-Oneşti. Şoferul microbuzului o bate cu pumnii pe o femeie, pe motiv că aceasta a vrut să stea în picioare în timpul cursei. 
 
În imagini se vede cum bărbatul o ameninţă şi înjură pe femeie: ”Ori stai jos, ori îşi f... Dumnezeul mă-tii!”, îi spune el, lovind-o cu pumnul în cap.
 
În acel moment, femeia reacţionează, înjurând la rândul său, iar şoferul continuă să o lovească în cap cu pumnii, până când ceilalţi pasageri intervin. 
 
Vineri, Poliţia judeţeană Bacău a anunţat că bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a fost reţinut de poliţiştii din Oneşti, pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.