Doi sirieni, de 26 de ani, care lucrau la un cabinet stomatologic din Sectorul 5 au fost reţinuţi, în urma unei acţiuni a poliţăiştilor din Bucureşti. Unul dintre ei nu avea drept de practică în România, fiind ajutat de cel de-al doilea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 30 martie a.c., Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Serviciul de Investigaţii Criminale a efectuat activităţi operative, în vederea depistării a doi cetăţeni sirieni. Cei doi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi şi fals în înscrisuri, sub semnătură privată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că unul dintre aceştia a exercitat, în luna noiembrie 2022, profesia de medic stomatolog, fără a avea drept de liberă practică pe teritoriul României, faţă de mai multe persoane, la un cabinet medical stomatologic, din Sectorul 5, fiind ajutat de către un alt cetăţean sirian, care este medic stomatolog, cu drept de liberă practică în România.

”Cu sprijinul I.G.I. s-a reuşit depistarea celor doi bărbaţi, ambii în vârstă de 26 de ani, care au fost conduşi la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale, iar după efectuarea activităţilor procedural-penale, s-a dispus reţinerea acestora, pentru 24 de ore”, a mai precizat sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.