Primarul Sectorului 1 al Capitelei, Clotilde Armand, a anunţat, luni, că au apărut primele efecte negative ale ”iresponsabilităţii consilierilor PNL-PSD” care au refuzat să voteze bugetul pe acest an, astfel că o şcoală a rămas fără energie electrică şi în perioada următoare acelaşi lucru se va întâmpla şi la alte instituţii de învăţământ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clotilde Armand a scris, luni, pe pagina sa de Facebook, că şcoli şi spitale riscă ră rămână fără utilităţi, după ce consilierii PNL şi PSD nu au votat bugetul pe acest an.

”Apar primele efecte grave ale iresponsabilităţii consilierilor PNL-PSD care refuză de două să voteze proiectul de buget pentru anul 2023. Firma de electricitate a oprit astăzi, la ora 10.00, alimentarea la grădiniţa Colegiului Naţional de Muzică “George Enescu” de pe strada Frumoasă nr. 24. Probabil în perioada imediat următoare vom avea şi alte întreruperi de utilităţi la unităţile de învăţământ sau la spitalele pe care le finanţăm În Sectorul 1. Asta fac Ciucă şi Ciolacu în cel mai important sector al Capitalei. Şantajează cetăţenii fiindcă nu mai pot fura pentru partidele lor”, a scris Armand.

Edilul a avut şi un mesaj pentru consilierii PNL şi PSD cărora le-a transmis să oprească sabotajul.

”Stimaţi consilieri, opriţi sabotajul pe care îl practicaţi la adresa comunităţii locale. Ce aţi făcut în acest an este deja prea mult, problemele copiilor, ale persoanelor asistate şi ale bătrânilor nu trebuie aduse în războiul politic. Este imoral şi inuman! Este timpul ca în şedinţa de mâine, mai mult ca oricând, să daţi dovadă de responsabilitate şi de respect faţă de votul oamenilor. Refuzaţi de 2 luni să votaţi bugetul Sectorului  1 fără să aveţi nici un argument, niciun amendament nici o prounere. Oamenii nu v-au votat să faceţi circ şi conferinţe de presă la şedinţele Consiliului Local, ci să vă aduceţi aportul la reconstruirea şi dezvoltarea Sectorului 1”, a mai precizat Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 al Capitalei le-a mai transmis consilierilor liberali şi social-democraţi să voteze bugetul sau să plece acasă şi a precizat că aceştia au plângeri penale nominale.

”Aveţi plângeri penale nominale pentru mizeria pe care o faceţi comunităţii. De furat nu mai puteţi fura. Ajunge. Nu vă merge nici cu şantajul, nici cu televiziunile cumpărate de voi. Votaţi bugetul sau plecaţi acasă!”, a mai scris Clotilde Armand.

O nouă şedinţă a Consiliului Local al Sectorului 1 este programată marţi. Înaintea acesteia, de la 09.30, consilierii PNL şi oSD au programat o cinferinţă de presă pentru a prezenta priorităţile bugetului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.