Doi adulţi şi un copil au fost răniţi, fiind duşi la spital, sâmbătă după amiază, în urma unui incendiu care a izbucnit într-o shaormerie din localitatea 1 Decembrie din judeţul Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Copilul în vârstă de 9 ani a ajuns la spital cu arsuri de gradul ll pe 3% din suprafaţa corpului. El are arsuri la nivelul feţei, gâtului şi trunchiului.

Copilul va rămâne internat timp de câteva zile, pentru supraveghere.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Incendiul a s-a produs sâmbătă după amiază, în jurul orei 13:40 la o shaormerie situată în localitatea 1 Decembrie din judeţul Ilfov.

„În urma evenimentului au rezultat trei victime care prezentau arsuri. Un bărbat în vârstă de 39 de ani şi o femeie de 43 de ani au fost transportaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, iar un minor în vârstă de 9 ani, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii M.S. Curie”, transmit oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov.

Primele date arată că cele trei persoane se aflau în incinta localului de tip fast food atunci când incendiul a izbucnit. Cauza producerii acestuia nu a fost stabilită, deocamdată, însă cel mai probabil focul a pornit de la o acumulare de gaze.

La locul incendiului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două echipaje SMURD şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.