Un cărucior reprezintă unul dintre primele elemente pe care trebuie să le achiziţionezi pentru un nou-născut. De obicei, plimbările în aer liber sunt o parte esenţială a rutinei zilnice a tinerilor părinţi şi ajută la sudarea conexiunii dintre ei şi copil. Totuşi, alegerea căruciorului potrivit poate fi dificilă şi, în acelaşi timp, poate reprezenta o cheltuială considerabilă. Astfel, înainte de a cumpăra un cărucior pentru bebeluşul tău, ar fi indicat să analizezi cu atenţie ce caracteristici şi ce funcţii ar trebui să aibă acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Căruciorul pentru un bebeluş – Care este cea mai potrivită variantă?

În ultimii ani, cărucioarele 3 în 1 au început să devină foarte populare. Acestea deţin atât un pătuţ, pentru ca bebeluşul să poată sta culcat, cât şi un scaun, pentru ca acesta să poată sta în poziţie şezândă. Cu toate că poate fi mai scump, un cărucior pentru bebeluşi 3 în 1 de la babymatters.ro este o achiziţie unică şi poate fi folosit până la al treilea an de viaţă al copilului. În plus, pătuţul unui astfel de cărucior poate fi schimbat într-un scaun sigur şi confortabil, care deţine centuri de siguranţă situate în cinci puncte diferite. Mai mult decât atât, căruciorul poate fi îndreptat în faţă sau în spate.

Părinţii care au optat pentru un carucior 3 în 1 pot să plieze mijlocul de transport al copilului în doar câteva momente, în aşa fel încât acesta să se transforme fie într-un pătuţ, fie într-un scaun confortabil. Este important ca modelul selectat să aibă spătar coborât, deoarece, adesea, copilul va simţi nevoia să tragă un pui de somn în timpul plimbării în aer liber, iar un spătar ce poate fi înclinat este ideal pentru a transporta în siguranţă un copil care doarme.

Căruciorul clasic este un cărucior potrivit copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 9 luni, fiind caracterizat prin roţi mari şi o capacitate deosebită de deplasare pe teren dificil, fie el umed, nisipos sau denivelat. De obicei, cărucioarele clasice au coşuri încăpătoare, copertine largi şi folie de protecţie. Căruciorul cu umbrelă este conceput pentru copii cu vârsta de un an şi jumătate sau mai mult. Acesta este caracterizat de o greutate redusă (de obicei, un cărucior cu umbrelă nu are mai mult de 3,5 kg), are roţi mai mici şi, nu în ultimul rând, este conceput pentru a putea fi deplasat pe suprafeţe uniforme, uscate şi, mai ales, pe distanţe scurte.

Aşadar, atunci când alegi un cărucior, există multe variante de luat în considerare, dar înainte de a te lăsa copleşită de multitudinea de opţiuni care există pe piaţă, stabileşte-ţi bugetul şi gândeşte-te serios la nevoile pe care le poţi avea tu, dar pe care le poate avea şi copilul tău. Un cărucior reprezintă o adevărată investiţie şi, dacă îl alegi pe cel potrivit, nu va fi nevoie să-l schimbi după o scurtă perioadă de timp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.