Trei autoturisme parcate pe o stradă din Râmnicu Vâlcea au fost distruse în urma unui incendiu, în noaptea de joi spre vineri. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere a reieşit că focul a fost pus intenţionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul, iniţial la un autoturism, a fost anunţat cu puţin timp înainte de ora 4.00, pe strada Tineretului din cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea.

FOTO: ISU Vâlcea
FOTO: ISU Vâlcea

Potrivit ISU Vâlcea, focul s-a extins la alte două autoturisme.

”S-au deplasat, de urgenţă, la locul evenimentului, forţe aparţinând Gărzii de Intervenţie Ramnicu Vâlcea cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Incendiul a fost localizat, în scurt timp de la sosirea pompierilor militari. Din fericire, nu există victime. Au fost afectate de incendiu 3 autoturisme: 1 autoturism în proportie de 100%, al doilea autoturism 80% şi al treilea autoturism 50%. Conform reprezentanţilor Poliţiei Locale, după vizionarea filmărilor surprinse de camerele stradale, cauza incendiului este acţiune intenţionată”, a transmis ISU Vâlcea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.