Documentarul "Bear Grylls şi Preşedintele Zelenski: Zona de război" va fi difuzat, duminică, de la ora 22.00, pe Discovery Channel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bear Grylls, celebrul expert în tehnici de supravieţuire şi fost soldat SAS ajunge în mijlocul unui câmp de luptă, la 25 de ani după ce a plecat din armată. Invitat chiar de preşedintele Volodimir Zelenski, Grylls merge în Ucraina. În vizita de 3 zile, Bear are ocazia să asculte poveştile ucrainenilor, în timp ce îl cunoaşte mai bine pe adevăratul Volodimir Zelenski.

Bear Grylls, unul dintre cei mai cunoscuţi experţi în supravieţuire din lume, porneşte într-o aventură extraordinară în mijlocul Ucrainei pentru a afla poveştile din ultimul an. Bear umblă pe străzile Kievului însoţit de preşedintele Zelenski şi vorbeşte cu ucrainenii afectaţi de ororile acestui război, care şi-au pierdut persoane dragi, dar nu şi speranţa pentru victorie.

Un război este în plină desfăşurare în Europa, Rusia încearcă să preia controlul asupra Ucrainei. În acest context, la aproape un an de la începutul invaziei, Bear Grylls se aventurează în Ucraina, la invitaţia preşedintelui Zelenski. Modul său de leadership a inspirat oamenii, i-a unit şi a câştigat admiraţia a milioane de oameni din întreaga lume.

Documentarul îl urmăreşte pe Bear într-o călătorie de 3 zile în Ucraina, însă anii de antrenament în tehnici de supravieţuire nu îl pot pregăti pentru o zonă de război activ. Obiectivul lui Bear este să-l întâlnească pe comandantul şef al Ucrainei la Kiev, dar înainte de asta trebuie să ajungă în capitală. Este o ţară ameninţată constant de loviturile cu racheta. Rusia încearcă să-şi cufunde vecinul în întuneric total, încercând să-i distrugă infrastructura energetică.

Documentarul "Bear Grylls şi Preşedintele Zelenski: Zona de război" nu este doar despre întâlnirea preşedintelui, este despre călătoria lui Bear către Kiev şi toţi cei pe care îi întâlneşte în drumul său. Ucrainenii îndură şi supravieţuiesc de mai bine de un an, dar vorbesc deschis şi cu speranţă despre viaţa în război. Bear ajunge la vechea linie a frontului din oraşul Irpin, la doar 10 kilometri de Kiev. Acolo, îl întâlneşte pe Oleksandr, un soldat care era doar un civil înainte de război. Bear va auzi poveşti despre eroism, supravieţuire, dar şi tragedie.

Este o aventură fără egal pentru Bear, care nu va mai fi expertul în supravieţuire - de data aceasta, rolul său este să afle şi să înţeleagă cine este Zelenski şi cum arată viaţa lui acum. Va afla cum supravieţuieşte Ucraina acestui război. Întâlnirea dintre cei doi nu are loc în biroul preşedintelui, într-un cadru oficial - cei doi merg la o plimbare prin Kiev.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.