Dispeceratul Naţional Salvamont anunţă că în ultimele 24 de ore au fost primite 37 de apeluri de urgenţă, 39 de persoane fiind salvate, iar pentru două dintre acestea a fost necesară intervenţia elicopterelor SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 37 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă”, transmite salvamontiştii, cele mai multe apeluri, 8, fiind primite de Salvamont Municipiul Braşov, urmat de Salvamont Alba şi Cluj cu câte cinci apeluri.

”În cazul acestor intervenţii au fost salvate 39 de persoane, dintre acestea 10 fiind predate către Serviciul de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital şi 2 persoane au fost predate la elicopterul SMURD pentru transportul aerian la spital”, conform Dispeceratului Naţional Salvamont.

Au mai fost primite 32 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană si despre domeniile schiabile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.