Cinci persoane, între care un copil de 12 ani, au fost rănite într-un accident produs sâmbătă seară în localitatea prahoveană Dumbrăveşti, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal. Două dintre victime au fost scoase dintre fiarele maşinii de către echipajele de descarcerare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe drumul judeţean 102 în comuna Dumbrăveşti, satul Mălăieştii de Jos, primele date de la faţa locului arătând că două autoturisme în care se aflau cinci persoane s-au ciocnit frontal. 
 
În urma impactului două persoane au rămas încarcerate în una dintre maşini. 
 
Echipajele medicale au constatat că toţi cei cinci ocupanţi au nevoie să fie transportaţi la spital, întrucât au suferit multiple traumatisme în urma impactului. Printre răniţi se numără şi un băiat de 12 ani care are leziuni la un picior. 
 
Poliţiştii care fac verificări la locul accidentului au constatat că unul dintre şoferi este băut, el având o alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
La faţa locului au intervenit o autospecială de stingere,  două autospeciale de descarcerare, ambulanţe şi o unitate de terapie intensivă mobilă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.