Echipa germană Borussia Dortmund a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 6-1, gruparea FC Koln, într-un meci din etapa a 25-a a Bundesligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Borussia Dortmund a condus cu 4-0 în minutul 36 al primei reprize, după golurile înscrise de Guerreiro (min. 15), Haller (min. 17), Reus (min. 32) şi Malen (min. 36). Oaspeţii au replicat prin golul din minutul 42, reuşit de Davie Selke, însă gazdele au mai marcat de două ori în partea secundă. Haller a reuşit dubla în minutul 69, urmat de Reus, care a marcat în minutul 70, bifând şi el o dublă.

Borussia Dortmund a trecut pe primul loc în clasament, cu 53 de puncte, dar are un meci mai mult decât Bayern, care se află pe locul al doilea, cu 52 de puncte, şi va juca duminică împotriva lui Bayer Leverkusen.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.