Un bărbat din Bucureşti a fost reţinut, sâmbătă, sub acuzaţiile de viol, lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj, violarea vieţii private şi ameninţare. El este suspectat că, după ce a sechestrat, violat şi filmat o femeie cu care avusese o relaţie, a constrâns-o pe aceasta să continue legătura cu el, timp de mai multe luni, ameninţând-o că dacă refuză face publice filmările cu ea în ipostaze indecente. Bărbatul ar fi acelaşi care în octombrie 2022 a fost oprit în trafic, după ce încălcase mai multe reguli de circulaţie în timp ce se afla la volanul unui Mercedes, însă a refuzat să legitimeze şi să coboare, forţând scăparea şi lovind două autoturisme în timp ce a demarat în trombă sub privirile poliţiştilor, jandarmilor şi ale martorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor cu privire la acest caz făcute publice de către anchetatori sâmbătă, unele dintre fapte au avut loc în urmă cu jumătate de an, însă abia săptămâna aceasta femeia violată şi şantajată a mers să reclame totul la poliţie .
„În fapt, la data de 15 martie 2023, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată de o femeie, cu privire la faptul că, în luna septembrie a anului trecut, un bărbat cu care ar fi avut o relaţie ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal, în timp ce se aflau în locuinţa acestuia, din Sectorul 5, ar fi constrâns-o prin acte de violenţă şi ameninţări să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei sale şi ar fi realizat mai multe materiale video ce o surprind în ipostaze indecente şi denigrante. De asemenea, până la data depunerii plângerii, bărbatul ar fi constrâns-o să nu încheie relaţia, ameninţând-o că va face publice imaginile video, demers pe care l-ar fi îndeplinit la data de 15 martie 2023”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.
În plus, femeia susţine că fostul iubit a ameninţat-o cu moartea, în acest context poliţiştii emiţând, împotriva acestuia, un ordin de protecţie provizoriu.
Sâmbătă, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au făcut o percheziţie la locuinţa suspectului. Acesta a fost găsit şi condus la audieri, iar apoi reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unei măsuri preventive pe termen mai lung.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.