Niciun pacient care a trecut prin sistemul medical public nu este străin de timpii de aşteptare fie la medicul de familie pentru o trimitere, fie la o clinică de stat pentru a consulta un medic specialist, sau de penuria de medicamente din spitalele publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De aceea, tot mai mulţi dintre români aleg, în ultima perioadă, să-şi facă o asigurare de sanatate privata sau un abonament la unul dintre lanţurile de clinici private din România. Dar, dacă un abonament poate fi folosit doar în clinicile unui singur lanţ privat, o asigurare privată de sănătate oferă posibilitatea tratării în orice clinică sau spital privat atât din ţară, cât şi din străinătate.

Oferta de poliţe de sănătate private de la Leader Team Broker cuprinde soluţii variate  de asigurare şi pachete personalizate, în funcţie de nevoile medicale ale fiecărui client şi de bugetul disponibil, care acoperă cheltuielile necesare pentru prevenirea, diagnosticarea şi tratamentul unui număr variat de afecţiuni. Brokerul are contracte cu peste 800 de clinici din România şi peste 5.000 de clinici din străinătate, astfel că poate oferi cele mai bune asigurări de sănătate raport calitate-preţ, iar întreaga familie poate beneficia de cel mai bun tratament, fără grija facturilor.

Ce afecţiuni, tratamente şi intervenţii medicale acoperă asigurarea privată de sănătate

Asigurările private de sănătate emise de Leader Team Broker au acoperire 100% în orice reţea privată de clinici, oferă posibilitatea unor consultaţii complete la medici generalişti şi specialişti, analize complete de laborator, investigaţii imagistice complete şi gratuite, servicii de ambulanţă şi intervenţii chirurgicale acoperite complet, precum şi spitalizare din orice cauză în spital de stat în limita a 250 de lei pe zi, pentru 30 de zile.

O asigurare de sănătate acoperă complet următoarele servicii medicale: consultaţii, analize de sânge, analize preventive, investigaţii medicale, RMN, CT, spitalizare, intervenţii chirurgicale, investigaţii, imagistică, toate analizele pe perioada spitalizării, servicii de recuperare medicală şi şedinţe la psiholog, precum şi servicii medicale şi tratament în caz de boli grave, cum ar fi cancerul sau bolile de inimă.

De asemenea, în funcţie de pachetul ales, asigurarea medicală privată are acoperire internaţională pentru cancer, boli cronice, operaţii pe inimă, servicii medicale psihiatrice, servicii dentare, acoperă costurile de spitalizare şi tratamentele în ambulatoriu şi monitorizarea sarcinii şi a naşterii. Totodată, asigurarea poate acoperi şi costurile medicale aferente îmbolnăvirii cu COVID-19.

Cu câţiva lei pe zi pot fi acoperite costuri de milioane de euro

Costurile pentru o asigurare privată de sănătate pot fi achitate lunar, trimestrial, semestrial sau anual, iar sumele achitate pot porni de la 4 lei pe zi,  ceea ce permite accesul oricui doreşte la o poliţă de sănătate. Suma maximă ce se poate deconta pentru serviciile medicale oferite depinde de fiecare asigurător şi de fiecare pachet în parte şi există planuri de asigurare care acoperă până la 3 milioane de euro pe an pentru spitalizare.

Portofoliul Leader Team este unul bogat şi cuprinde toate produsele de sănătate de la asiguratorii locali şi internaţionali, între care se regăsesc Allianz, Groupama, Asirom, Signal Iduna, Omniasig, Eurolife, AXA Health, April, Generali Health, Bupa sau Cigna. Totodată, parteneriatul strategic pe care compania îl are, din 2019, cu AXA Global Healthcare - cel mai mare furnizor mondial de asigurări -, permite brokerului local să vândă poliţele de sănătate cu acoperire internaţională emise de AXA către orice persoană fizică sau juridică din România.

Iar pentru 2023, compania şi-a propus să-şi consolideze poziţia pe piaţa asigurărilor private de sănătate, prin atragerea de noi parteneri internaţionali şi lansarea unor noi de produse de asigurări, special create pentru piaţa din România, cu acoperire pentru o gamă largă de afecţiuni şi tratamente în clinici şi spitale private din ţară şi străinătate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.