Un bărbat de 57 de ani care a accidentat mortal un pieton din Bucureşti a fost arestat la domiciliu. La momentul producerii accidentului, şoferul avea o alcoolemie de 0,57mg/l în aerul expirat şi nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de dat cu spatele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 27 februarie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada Rutieră au reţinut un bărbat, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, a transmis, marţi, Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a precizat că, duminică, în jurul orei 11.50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe şos. Pantelimon.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe această arteră, ajuns în dreptul imobilului cu nr. 260, a surprins şi accidentat un bărbat angajat în traversare. După producerea accidentului rutier, poliţiştii au procedat la testarea cu aparatul alcooltest a celui în cauză, rezultând faptul că acesta se afla sub influenţa alcoolului”, a precizat Poliţia.

Surse judiciare au menţionat că bărbatul, de 57 de ani, avea o alcoolemie 0,57mg/l in aerul expirat. El nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de dat cu spatele.

În urma impactului, pietonul a suferit leziuni traumatice care au condus la decesul acestuia. Victima avea 69 de ani şi se angajase în traversarea neregulamentară a străzii.

”În baza probatorului administrat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, bărbatul a fost reţinut, iar astăzi, în urma prezentării în faţa magistraţilor a  fost dispusă măsura arestului la domiciliu”, a mai transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.