Ieri, la Londra, Ţuca Zbârcea & Asociaţii a primit unul dintre cele mai importante premii ale serii – Firma de Avocatură a Anului din Europa de Sud-Est, în cadrul The Lawyer European Awards, organizată de prestigioasa publicaţie britanică The Lawyer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prezenţa a 250 de avocaţi şi consilieri juridici din Europa, The Lawyer a anunţat laureaţii ediţiei 2022 a premiilor The Lawyer European Awards. Ceremonia, considerată una dintre cele mai prestigioase ale industriei juridice, recompensează firmele de avocatură cu performanţe deosebite, precum şi liderii care, prin decizii strategice şi management vizionar, au avut un aport semnificativ în evoluţia şi dezvoltarea business-ului în ultimele 12 luni.

În cadrul ediţiei din acest an au fost acordate 25 de premii, câştigătorii fiind desemnaţi de un juriu format din 63 de avocaţi şi consilieri juridici.

Lista nominalizărilor pentru premiul Firma de Avocatură a Anului din Sud-Estul Europei a inclus 7 jucători regionali, deopotrivă firme independente şi internaţionale. Potrivit anunţului The Lawyer, câştigătorul categoriei, la finele procedurii de jurizare, a fost Ţuca Zbârcea & Asociaţii, membrii juriului fiind impresionaţi de calitatea mandatelor şi lista de clienţi, precum şi de implicarea avocaţilor firmei într-o suită de acţiuni de voluntariat şi proiecte de responsabilitate socială.

Premiul a fost înmânat reprezentanţilor firmei - Florentin Ţuca (Managing Partner) şi Robert Roşu (Partner), prezenţi la gala de la Londra.

„Fără vorbe mari, suntem mândri că am câştigat acest premiu, unul dintre cele mai râvnite trofee ale serii. Firma de Avocatură a Anului din Sud-Estul Europei ne plasează alături de cele mai puternice firme de avocaţi din regiune şi reprezintă o recunoaştere a profesionalismului întregii noastre echipe şi performanţelor remarcabile obţinute într-o perioadă marcată de numeroase incertitudini şi frământări. Mulţumesc prestigioasei publicaţii The Lawyer pentru această distincţie, mă declar recunoscător partenerilor şi clienţilor noştri pentru excelentele colaborări din această perioadă şi transmit un călduros „jos pălăria!” tuturor coechipierilor mei cărora le dedic acest trofeu”, a declarat Florentin Ţuca. 

Marcând o premieră la nivel local, Ţuca Zbârcea & Asociaţii şi-a adjudecat cinci trofee The Lawyer în decursul anilor. Astfel, în 2010, la Berlin, era desemnată „Firma de Avocatură a Anului în Europa de Est şi Balcani”. Peste alţi doi ani, Florentin Ţuca devenea primul avocat român distins cu trofeul „Managing Partner-ul Anului în Europa”, în cadrul unei ceremonii organizată la Monte Carlo. În 2014, juriul The Lawyer avea să acorde Ţuca Zbârcea & Asociaţii titlul de „Firma de Avocatură a Anului” din România, performanţă repetată şi în 2016. Iar în 2022, firma condusă de Florentin Ţuca şi Gabriel Zbârcea primeşte cea mai înaltă distincţie din regiune, plasând Ţuca Zbârcea & Asociaţii în topul celor mai premiate firme de avocatură din Europa de Sud-Est.

Lista completă a firmelor nominalizate şi câştigătorilor premiilor The Lawyer European Awards este disponibilă pe site-ul publicaţiei britanice - https://www.thelawyer.com/event/european-awards/

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.