Serialul de opt episoade „Rabbit Hole”, cu Kiefer Sutherland în rolul principal, va fi disponibil pe SkyShowtime din 31 martie

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Produs de CBS Studios, Rabbit Hole va putea fi vizionat pe SkyShowtime din 31 martie, primele două episoade fiind disponibile la momentul lansării.

În Rabbit Hole, nimic nu este ceea ce pare, când John Weir (Sutherland), un maestru al înşelăciunii în lumea spionajului corporativ, este acuzat de crimă de forţe puternice, cu capacitatea de a influenţa şi controla populaţia.

Pe lângă Sutherland în rolul principal, Rabbit Hole beneficiază de o distribuţie dinamică, în care Charles Dance („Game of Thrones”) îl joacă pe Dr. Ben Wilson, Meta Golding („Empire”) pe Hailey Winton, Enid Graham („Mare of Easttown”) pe Josephine „Jo” Madi, Jason Butler Harner („Ozark”) pe Valence, Walt Klink („Arctic Circle”) pe The Intern şi Rob Yang („Succession”) pe Edward Homm.

Sutherland este şi producător executiv al seriei Rabbit Hole, alături de scenariştii-regizori John Requa şi Glenn Ficarra („This Is Us”, „WeCrashed”), Charlie Gogolak („The Sinner”, „WeCrashed”), Suzan Bymel („Designated Survivor”) şi Hunt Baldwin („Longmire”, „The Closer”).

Serviciul SkyShowtime este disponibil pentru clienţi prin intermediul aplicaţiei SkyShowtime disponibilă pentru pe Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung şi prin intermediul site-ului: www.skyshowtime.com. Preţul standard lunar al unui abonament la SkyShowtime este de 3.99 euro. Până la data de 28.03.2022, noii clienţi care optează pentru un abonament lunar pot beneficia de oferta Abonamentul la jumătate de preţ pe viaţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.